Els protagonistes de Tarraco Viva

Comparteix aquest post

Compartició en facebook
Compartició en linkedin
Compartició en twitter
Compartició en email

Tarraco Viva no seria possible sense totes les persones que cada any hi participen: actrius, actors, grups de recreació històrica… i com no, assistents que no es perden cap edició del Festival. Durant el d’enguany, hem recollit el testimoni de 5 dels seus imprescindibles. Te’ls presentem?

 

Tothom coneix a Cleòpatra, però… i a la seva serventa preferida? Assumpta Mercader va interpretar a Iras al monòleg “La boda de Cleòpatra”. Però… què li agrada del seu personatge?

 

Una altra de les persones que no pot faltar a Tarraco Viva és en Joan Rioné, de  Genovesa Narratives Teatrals. Ell és l’artífex de l’espectacle “L’última història de Juli Cèsar”, que ens va ajudar a descobrir i a viure de primera mà els grans personatges de l’època de l’antiga Roma. Saps què és el que més li agrada del Festival Romà de Tarragona

En el període de la República romana els noms femenins apareixen tan sols vinculats al del protagonista: l’home. L’actriu Cristina Murillo, amb la col•laboració de la Sala Trono, va representar a Terència;  la primera esposa de Ciceró. La voleu conèixer millor?

La Dolors Plana, popularment coneguda com a ‘Lola’, és membre del grup de reconstrucció històrica Projecte Phoenix i és la tramoista. Darrera de cada espectacle divulgatiu hi és ella comprovant que no falti cap detall. Us encantarà la seva vitalitat!

El Jorge Piera és de Barcelona i un enamorat de Tarraco Viva que no s’ha perdut mai cap edició! Cada any  es reserva un dels caps de setmana de maig per venir a Tarragona i gaudir de la divulgació històrica amb nosaltres. Sabeu quin és el seu pla preferit quan ve a la ciutat?

altres posts